Kål-Spenatgryta
2 dl spetskål, strimlad
1 liten morot, riven
1 liten röd lök, hackad
3 frysta spenatkuber (ca. 50g)
1 dl linser, kokta
2-3 msk (vegansk) grädde
vitlökspulver
salt
svartpeppar
Värm en kastrull med olja och fräs kål, lök och morot i några minuter. Tillsätt linser, grädde och kryddor. Låt det gotta sig på svag värme några minuter. Smaka av och tillsätt mer kryddor om så behövs.
Cabbage-Spinach Stew
2 dl pointed cabbage, shredded
1 small carrot, grated
1 small red onion, chopped
3 frozen spinach cubes (approx. 50g)
1 dl lentils, cooked
2-3 tbsp (vegan) cream
garlic powder
salt
black pepper
Heat a pan with oil and fry the cabbage, onion and carrot for a few minutes. Add lentils, cream and spices. Let it cook on low heat for a few minutes. Taste and add more spices if needed.
0 Comments