Det här är en paj man snabbt svänger ihop. Denna paj har inget botten utan bären läggs i botten på en ugnsform och så lägger man på en deg. Degen är knäckig och god. Servera gärna pajen med glass eller vaniljsås. Jag har inte sötat bären, men vill man ha en sötare paj så kan man strö på lite socker på bären. 

This is a pie that is quickly thrown together. This pie has no crust, the berries are placed in the bottom of a baking dish and then a dough is placed on top. The dough is chewy and tasty. Serve the pie with ice cream or custard. I haven't sweetened the berries, but if you want a sweeter pie, you can sprinkle a little sugar on the berries.


Bärpaj


4 dl färska eller frysta bär


Pajdeg:

150 g smör, mjukt

1,5 dl socker

3 dl vetemjöl

0,5 tsk bakpulver


Lägg bären i en pajform. Blanda alla ingredienser till pajdegen. Smula på degen över bären. Grädda i 175 C grader i ca 30 minuter.



Berry Pie


4 dl fresh or frozen berries


Pie Dough:

150 g butter, soft

1.5 dl sugar

3 dl wheat flour

0.5 tsp baking powder


Place the berries in a pie dish. Mix all the ingredients for the pie dough. Crumble the dough over the berries. Bake at 175 C degrees for about 30 minutes.