Det här är en paj man snabbt svänger ihop. Denna paj har inget botten utan bären läggs i botten pÃ¥ en ugnsform och sÃ¥ lägger man pÃ¥ en deg. Degen är knäckig och god. Servera gärna pajen med glass eller vaniljsÃ¥s. Jag har inte sötat bären, men vill man ha en sötare paj sÃ¥ kan man strö pÃ¥ lite socker pÃ¥ bären. 

This is a pie that is quickly thrown together. This pie has no crust, the berries are placed in the bottom of a baking dish and then a dough is placed on top. The dough is chewy and tasty. Serve the pie with ice cream or custard. I haven't sweetened the berries, but if you want a sweeter pie, you can sprinkle a little sugar on the berries.


Bärpaj


4 dl färska eller frysta bär


Pajdeg:

150 g smör, mjukt

1,5 dl socker

3 dl vetemjöl

0,5 tsk bakpulver


Lägg bären i en pajform. Blanda alla ingredienser till pajdegen. Smula på degen över bären. Grädda i 175 C grader i ca 30 minuter.



Berry Pie


4 dl fresh or frozen berries


Pie Dough:

150 g butter, soft

1.5 dl sugar

3 dl wheat flour

0.5 tsp baking powder


Place the berries in a pie dish. Mix all the ingredients for the pie dough. Crumble the dough over the berries. Bake at 175 C degrees for about 30 minutes.