Jag kan inte få nog av hemgjord granola och ibland blir den extra god! Knaprig, mycket frön och nötter och en perfekt sötma. Mums!

I can't get enough of homemade granola and sometimes it's extra good! Crunchy, lots of seeds and nuts and a perfect sweetness. Yum!



Knaprig Granola


0,5 dl kokosolja, flytande

0,5 dl agavesirap

4 dl havregryn 

2 dl nötter, hackade

1 dl pumpafrön

1 dl solrosfrön

1 dl kokos (jag blandar i hälften efter gräddning) 

1 tsk kanel

en nypa salt


Värm ugnen till 160 C grader. Blanda kokosolja och agave i en skål. Tillsätt resterande ingredienser och blanda ihop allt. Häll blandningen på en bakplåtspappersklädd plåt. Rosta i ugnen i 20-30 minuter. Blanda efter halva tiden. Låt svalna. 



Crunchy Granola


0.5 dl coconut oil, liquid

0.5 dl agave syrup

4 dl oatmeal

2 dl nuts, chopped

1 dl pumpkin seeds

1 dl sunflower seeds

1 dl coconut flakes (I add half after baking)

1 tsp cinnamon

a pinch of salt


Heat the oven to 160 C degrees. Mix coconut oil and agave in a bowl. Add the remaining ingredients and mix everything together. Pour the mixture onto a baking sheet lined with baking paper. Roast in the oven for 20-30 minutes. Mix halfway through. Let cool.