Milk Chocolate Cookies
6 pcs
50 g Fazer milk chocolate with crunchy biscuit, chopped
25 g butter
1 small egg
0.5 dl sugar
3/4-1 dl plain flour
1/4 tsp baking powder
one pinch of salt
Heat the oven to 175 C degrees. Line a baking sheet with parchment paper. Melt the chocolate and butter. Let cool. Stir together the egg and sugar. Add the chocolate-butter mixture. Then stir in the dry ingredients, mixing just until the dry ingredients disappear into the batter. With a cookie scoop make 6 cookies and put them on the baking sheet. Bake the cookies for about 12 minutes. Let cool.
Mjölkchoklad Cookies
6 st
50 g Fazer mjölkchoklad med kexbitar, hackad
25 g smör
1 litet ägg
0,5 dl socker
3/4-1 dl vetemjöl
1/4 tsk bakpulver
en nypa salt
Värm ugnen till 175 C grader. Klä en plåt med bakplåtspapper. Smält chokladen och smöret. Låt svalna. Rör ihop ägg och socker. Tillsätt sedan choklad-smörblandningen. Blanda i de torra ingredienserna. Gör 6 cookies med en glasskopa och lägg dem på plåten. Grädda i ca 12 minuter. Låt svalna.
0 Comments