Fazer har en ny choklad, med kexbitar i. Helt god, med mycket kexbitar. Jag har bakar cookies med chokladen och vad jag gjorde var att smälta chokladen och blandade den i smeten. Gott och lite knaprigt i varje tugga. 

Fazer has a new chocolate, with biscuit bits in it. Absolutely delicious, with lots of biscuit bits. I have baked cookies with the chocolate and what I did was to melt the chocolate and add it to the batter. Good and a little crunchy in each bite.


Milk Chocolate Cookies

6 pcs


50 g Fazer milk chocolate with crunchy biscuit, chopped

25 g butter 

1 small egg

0.5 dl sugar

3/4-1 dl plain flour

1/4 tsp baking powder

one pinch of salt


Heat the oven to 175 C degrees. Line a baking sheet with parchment paper. Melt the chocolate and butter. Let cool. Stir together the egg and sugar. Add the chocolate-butter mixture. Then stir in the dry ingredients, mixing just until the dry ingredients disappear into the batter. With a cookie scoop make 6 cookies and put them on the baking sheet. Bake the cookies for about 12 minutes. Let cool.



Mjölkchoklad Cookies

6 st


50 g Fazer mjölkchoklad med kexbitar, hackad

25 g smör

1 litet ägg

0,5 dl socker

3/4-1 dl vetemjöl

1/4 tsk bakpulver

en nypa salt


Värm ugnen till 175 C grader. Klä en plåt med bakplåtspapper. Smält chokladen och smöret. Låt svalna. Rör ihop ägg och socker. Tillsätt sedan choklad-smörblandningen. Blanda i de torra ingredienserna. Gör 6 cookies med en glasskopa och lägg dem på plåten. Grädda i ca 12 minuter. Låt svalna.