Rabarber & Jordgubbskräm
150 g rabarber
120 g jordgubbar
1 dl vatten
0,5 dl socker
0,5 dl kallt vatten
2-3 tsk potatismjöl
Skär rabarber och jordgubbar i mindre bitar och lägg dem i en kastrull.
Tillsätt vatten och socker och koka upp, låt sjuda i ca 5 min tills rabarbern och jordgubbarna kokat sönder. Blanda kallt vatten och potatismjöl i ett glas och häll blandningen i krämen. Låt krämen koka upp och ta sedan av från värmen. Låt svalna en aning.
Rhubarb & Strawberry Cream
150 g rhubarb
120 g strawberries
1 dl water
0.5 dl sugar
0.5 dl cold water
2-3 tsp potato flour
Cut the rhubarb and strawberries into smaller pieces and put them in a saucepan. Add water and sugar and bring to a boil, let simmer for about 5 minutes until the rhubarb and strawberries are soft. Mix cold water and potato flour in a glass and pour the mixture into the cream. Bring the cream to a boil and then remove from the heat. Let cool slightly.
0 Comments