Rödbetscarpaccio
3-4 st kokta rödbetor
hackade valnötter, rostade
feta eller getost
Apelsinvinegrätt:
2 msk apelsinsaft
2 msk olivolja
1 msk honung
1 tsk senap
en nypa salt
svartpeppar
Skiva rödbetorna tunt på mandolin eller med en kniv. Lägg ut dem på ett fat. Blanda ingredienserna till vinegrätten. Ringla över vinegrätten och strö på rostade valnötter och valfri ost (feta, getost...).
Beetroot Carpaccio
3-4 boiled beets
chopped walnuts, toasted
feta or goat cheese
Orange Vinaigrette:
2 tbsp orange juice
2 tbsp olive oil
1 tbsp honey
1 tsp mustard
a pinch of salt
black pepper
Slice the beets thinly on a mandolin or with a knife. Lay them out on a plate. Mix the ingredients for the vinaigrette. Drizzle over the vinaigrette and sprinkle on toasted walnuts and cheese of your choice (feta, goat cheese...).
0 Comments