Citronkaka med Frosting
1 ägg
1 dl socker
50 g smör, smält
0,5 dl kvarg
1,5 dl vetemjöl
3/4 tsk bakpulver
1 tsk rivet citronskal
2 tsk citronsaft
Frosting:
50 g färskost
10 g smör, mjukt
0,5 dl florsocker
1 tsk citronsaft
choklad-ägg
Rör ihop smör och socker. Blanda i ägg och kvarg. Tillsätt sedan resterande ingredienser och blanda till en slät smet. Häll smeten i en liten rund bakform klädd med bakplåtspapper. Grädda i 175 C i ca 25 minuter. Låt svalna. Blanda ingredienserna till frostingen och bred på kakan. Dekorera med chokladpåskägg.
Lemon Cake With Frosting
1 dl sugar
50 g butter, soft
1 egg
0.5 dl Greek yogurt
1.5 dl flour
3/4 tsp baking powder
1 tsp lemon zest
1 tbsp lemon juice
Frosting:
50 g cream cheese
10 g butter, soft
0.5 dl icing sugar
1 tsp lemon juice
chocolate eggs
Stir together the butter and sugar. Mix in egg and quark. Then add the remaining ingredients and mix to a smooth batter. Pour the batter into a small round baking dish lined with baking paper. Bake at 175 C for about 25 minutes. Let cool. Mix the ingredients for the frosting and spread on the cake. Decorate with chocolate Easter eggs.
0 Comments