Man kan inte ha för många granolarecept :) Jag har mina favoritrecept, men ibland måste man testa nya, för man kan inte veta om det blir bättre än favoriten. Den här blev god och jag kommer absolut att göra den igen. Och med detta recept kan man byta jordnötssmör mot andra nötsmör, ta andra nötter och frön. Ja, man kan blanda i lite vad som :) 

You can never have too many granola recipes :) I have my favorite recipes, but sometimes you have to try new ones, because you never know if it will be better than the favorite. This was good and I will definitely make it again. And with this recipe, you can swap peanut butter for other nut butters, use other nuts and seeds. Yes, you can mix in a little whatever :)


Vegan Peanut Butter Protein Granola


2 dl oats

2 tbsp chocolate & peanut butter protein powder, Amazing Grass

2 tbsp chopped pecan nuts

2 tbsp pumpkin & sunflower seeds

1 tbsp sesame seeds

2 tbsp peanut butter

1 tbsp agave syrup

0.5 tsp tsp cinnamon

one pinch of salt


Mix all the ingredients in a bowl until well combined. Spread the mixture onto a baking sheet lined with baking paper. Bake at 160 C for 15 minutes, mix and bake for another 5-10 minutes. Leave to cool completely. 



Vegansk Jordnötssmörprotein Granola


2 dl havregryn

2 msk choklad & jordnötssmör proteinpulver, Amazing Grass

2 msk hackade pekannötter

2 msk pumpa- och solrosfrön

1 msk sesamfrön

2 msk jordnötssmör

1 msk agavesirap

0,5 tsk tsk kanel

en nypa salt


Blanda alla ingredienser i en skål tills allt är blandat. Bred ut blandningen på en plåt klädd med bakplåtspapper. Grädda 160 C i 15 minuter, blanda och grädda i ytterligare 5-10 minuter. Låt svalna helt.