Det här är en väldigt enkel gryta som jag gjorde på grönsakerna jag just då hade hemma. Det här är en maträtt som är bra att laga när grönsakerna börjar se ledsna ut :) Krydda efter smak, men har du inte testat att ha kanel i tomatbaserade maträtter, då är det något jag kan rekommendera. Ha en fin dag!

This is a very simple stew that I made with the vegetables I had at home at the time. This is a dish that is good to cook when the vegetables start to look sad :) Season to taste, but if you haven't tried using cinnamon in tomato-based dishes, then it's something I can recommend. Have a nice day!


Simple Vegetable Stew

4-6 portions


1 red onion, chopped

1 garlic clove, chopped

2 carrots, grated

0.5 aubergine, diced

0.5 zucchini, diced

2 cans diced tomatoes

water, if needed

cinnamon

salt

black pepper


Heat oil in a pan and add onion, garlic, carrots, aubergine and zucchini. Fry for about 5 minutes. Add tomatoes and let simmer for 15-20 minutes or until the veggies are soft. Add some water if needed. Season to taste.



Enkel Grönsaksgryta

4-6 portioner


1 rödlök, hackad

15 cm purjolök, strimlad

1 vitlöksklyfta, hackad

2 morötter, rivna

0,5 aubergine, tärnad

0,5 zucchini, tärnad

2 burkar krossade tomater

vatten, vid behov

kanel

salt

svartpeppar


Värm olja i en kastrull och tillsätt lök, vitlök, morötter, aubergine och zucchini. Stek i ca 5 minuter. Tillsätt tomatkross och låt sjuda i 15-20 minuter eller tills grönsakerna är mjuka. Häll i lite vatten om det behövs. Krydda efter smak.