Knapriga och lite sega kex med cornflakes, havregryn och vitchoklad. Goda och jag gillar texturen i dessa. Det blir lite mera tuggmotstånd i dem pga. havregrynen och cornflakes. Mycket goda!

Crunchy and slightly chewy cookies with cornflakes, oats and white chocolate. Delicious and I like the texture of these. There is a bit more chewing resistance in them because of the oats and cornflakes. Very good!


Cornflakes White Chocolate Chip Cookies


50 g butter, softened

1 dl light brown sugar

1 small egg

0.5 tsp vanilla extract

1 1/4 dl flour

1 1/4 dl cornflakes

0.5 dl rolled oats

0.5 tsp baking powder

one pinch of salt

0.5 dl white chocolate chips


Preheat oven to 175° C. Line baking sheets with parchment paper. In a bowl stir butter creamy and add the sugar, stirring well. Add egg and vanilla. Then add the flour, oats, cornflakes, baking powder, salt and chocolate. Use a cookie scoop to drop the dough onto the prepared baking sheets. Bake for 12-15minutes. Let cool completely.



Cornflakes Vit Choklad Cookies


50 g smör, mjukt

1 dl ljust farinsocker

1 litet ägg

0,5 tsk vaniljextrakt

1 1/4 dl mjöl

1 1/4 dl cornflakes

0,5 dl havregryn

0,5 tsk bakpulver

en nypa salt

0,5 dl vita chokladchips


Värm ugnen till 175° C. Klä plåtar med bakplåtspapper. I en skål blanda smöret krämigt och tillsätt sockret, rör om väl. Tillsätt ägg och vanilj. Tillsätt sedan mjöl, havregryn, cornflakes, bakpulver, salt och choklad. Använd en kakskopa för att göra högar av smeten på de förberedda bakplåtarna. Grädda i 12-15 minuter. Låt svalna helt.