Det är inte ofta vi har cornflakes hemma, men nu var det på specialpris och ibland är det trevligt att äta något man förknippar med sin barndom. Förutom att äta dem med mjölk och sylt kan man baka med dem :) Så dagens recept är är en kaka med smak av choklad, kokos och knaprig cornflakes. Gott!
It's not often we have cornflakes at home, but now it was at a special price and sometimes it's nice to eat something you associate with your childhood. Besides eating them with milk and jam, you can bake with them :) So today's recipe is a cake with the taste of chocolate, coconut and crunchy cornflakes. Good!
Chocolate Cornflakes Squares
50 g butter, soft
30 g caster sugar
1tbsp cocoa powder
1 tbsp agave syrup
one pinch of salt
50 g plain flour
30 g cornflakes, crushed
25 g desiccated coconut
Preheat the oven to 175 C. Line a 15 cm square baking tin with parchment paper.
Stir together the butter, caster sugar, cocoa powder, and syrup and salt. Add flour, desiccated coconut, and crushed cornflakes and mix well to combine. Firmly press the mixture into the prepared tin and bake for 15-20 minutes. Remove from the oven and allow to cool in the tin.
Choklad Cornflakesrutor
50 g smör, mjukt
30 g strösocker
1 msk kakaopulver
1 msk agavesirap
en nypa salt
50 vetemjöl
30 g cornflakes, krossade
25 g torkad kokos
Värm ugnen till 175 C. Klä en 15 cm fyrkantig bakform med bakplåtspapper.
Rör ihop smör, strösocker, kakaopulver, sirap och salt. Tillsätt mjöl, cornflakes, kokos och blanda väl för att kombinera. Tryck ner blandningen i den förberedda formen och grädda i 15-20 minuter. Ta ut ur ugnen och låt svalna i formen.
0 Comments