Chocolate Coated Bliss Balls
130 g soft pitted dates
70 g oats
70 g peanut butter, natural and smooth
one pinch of flaky salt
melted dark chocolate
Add all ingredients to a food processor and process until it forms a dough. If the dough is dry add some water. Shape into balls. Put them in the fridge while you melt the chocolate. Dip each ball in the melted chocolate. Allow to harden and store in the refrigerator.
Chokladdoppade Jordnötssmörbollar
130 g mjuka urkärnade dadlar
70 g havregryn
70 g jordnötssmör, naturell och slät
en nypa flingsalt
smält mörk choklad
Lägg alla ingredienser i en matberedare och mixa tills det bildar en deg. Om degen är torr tillsätt lite vatten. Forma till bollar. Ställ dem i kylen medan du smälter chokladen. Doppa varje boll i den smälta chokladen. Låt stelna och förvara dem i kylskåp.
2 Comments
Så gott! Och med flingsalt på. Mmm.
ReplyDeleteTack rara du!
Delete