Citrus Cakes
2 pcs
1/4 dl vegetable oil
1 small egg
3/4 dl light brown sugar
1 1/4 dl wheat flour
0.5 tsp baking powder
one pinch of salt
1 tsp lime zest
1 tsp lemon zest
0.5 tbsp fresh lemon juice
0.5 tbsp fresh lime juice
0.5 tsp almond extract
In a bowl, mix together oil and egg. Add the sugar and stir well. Then add flour, baking powder, salt, lemon zest, lime zest. lemon juice, lime juice, and almond extract. Stir until well combined. Pour the batter into 2 small silicone molds and bake in 175 C for about 20 minutes. Let cool and decorate with frosting made of cream cheese, butter and icing sugar.
Citruskakor
2 st
1/4 dl vegetabilisk olja
1 litet ägg
3/4 dl ljust farinsocker
1 1/4 dl vetemjöl
0,5 tsk bakpulver
en nypa salt
1 tsk limeskal
1 tsk citronskal
0,5 msk färsk citronsaft
0,5 msk färsk limejuice
0,5 tsk mandelextrakt
Blanda ihop olja och ägg i en skål. Tillsätt sockret och rör om väl. Tillsätt sedan mjöl, bakpulver, salt, citronskal, limeskal. citronsaft, limejuice och mandelextrakt. Rör om tills det är väl blandat. Häll smeten i 2 små silikonformar och grädda i 175 C i ca 20 minuter. Låt svalna och dekorera med en frosting gjord på färskost, smör och florsocker.
0 Comments