Vita Bönor i krämig Vodkasås
1 röd lök, hackad
1 vitlöksklyfta, hackad
2 msk vodka
1 1/4 dl vispgrädde
0,5 dl färskost, vitlök & örter
5 dl vita bönor, sköljda och avrunna
1 dl riven parmesan
salt
svartpeppar
cayennepeppar
Stek lök och vitlök i olja i några minuter. Tillsätt vodka och låt den koka in och blanda sedan i grädden. Låt sjuda i ca 10 minuter tills såsen tjocknat lite. Blanda i bönor, parmesan och kryddor. Servera med kokt ris eller / och bröd.
White Beans in Creamy Vodka Sauce
1 red onion, chopped
1 garlic clove, chopped
2 tbsp vodka
1 1/4 dl whipping cream
0.5 dl cream cheese, garlic & herbs
5 dl white beans, rinsed and drained
1 dl grated parmesan
salt
black pepper
cayenne pepper
Fry onion and garlic in oil for a few minutes. Add the vodka and let it simmer, then mix in the cream. Let simmer for about 10 minutes until the sauce thickens a little. Mix in beans, parmesan and spices. Serve with boiled rice or / and bread.
0 Comments