Ricotta Tiramisukaka
75 g smör, mjukt
75 g ricotta
1 dl socker
1 stort ägg
1 dl mjöl
0,5 dl kakaopulver
1,5 tsk snabb espressopulver
1 tsk bakpulver
0.5 dl Baileys Tiramisu
Värm ugnen till 175 C. Smörj och mjöla en liten kakform. I en skål blanda ihop smör och socker. Tillsätt ricotta och blanda tills fluffigt. Tillsätt ägget och rör om. Rör sedan in mjöl, kakaopulver, espressopulver, bakpulver och Baileys. Häll smeten i kakformen och grädda i ca 25 minuter. Låt kakan svalna i formen.
Ricotta Tiramisu Bundt Cake
75 g butter, soft
75 g ricotta
1 dl sugar
1 large egg
1 dl wheat flour
0.5 dl cocoa powder
1.5 tsp instant espresso powder
1 tsp baking powder
0.5 dl Baileys Tiramisu
Preheat the oven to 175 C. Grease and flour a small bundt cake pan and set aside. In a bowl, stir together butter and sugar. Add the ricotta and mix until fluffy. Add the egg and stir well. Then stir in the flour, cocoa, espresso, baking powder and Baileys. Pour the batter into the prepared cake pan, and bake for about 25 minutes. Let the cake cool in the pan.
0 Comments