Coffee Sauce
1 1/4 dl water
3/4 dl coconut sugar
1 tbsp instant espresso granules
1 tbsp butter
1 tbsp maizena, (dissolved in 1 dl water)
Heat water, coconut sugar, espresso granules and butter together, let simmer for 2 minutes. Add the maizena mixed with water to the simmering coffee mixture and stir well. When it has thickened into sauce consistency remove from the heat and let it cool completely.
Use on ice cream, on cakes...
Kaffesås
1 1/4 dl vatten
3/4 dl kokossocker
1 msk snabb-espresso granulat
1 msk smör
1 msk maizena, (upplöst i 1dl vatten)
Värm vatten, kokossocker, espressogranulat och smör tillsammans, låt sjuda i 2 minuter. Tillsätt maizena blandat med vatten till den sjudande kaffeblandningen och rör om väl. När den har tjocknat till såskonsistens ta bort från värmen och låt den svalna helt.
Använd på glass, på kakor…
0 Comments