Creamy Jackfruit Sauce
oil
1 small red onion, chopped
1 clove garlic, minced
280 g jackfruit in brine, drained and rinsed
1 dl tomato sauce
1 dl water
1 tsp mustard
0.5 tsp chili powder
salt
black pepper
1 dl garlic & herb cream cheese
Heat the oil in a skillet over medium heat. Add the onion and garlic, and cook until softened, about 4-5 minutes. Add the jackfruit (chopped into smaller pieces), tomato sauce, water and spices. Stir to combine. Cover and let simmer for 15 minutes. Remove the lid and continue to cook, stirring frequently, until the sauce has thickened, about 10 minutes. Add the cream cheese and more spices if needed.
Krämig Jackfrukt Sås
olja
1 liten rödlök, hackad
1 vitlöksklyfta, hackad
280 g jackfrukt i saltlösning, sköljd
1 dl tomatsås
1 dl vatten
1 tsk senap
0,5 tsk chilipulver
salt
svartpeppar
1 dl vitlök & örter färskost
Värm olja i en stekpanna över medelvärme. Tillsätt lök och vitlök, och stek i några minuter. Lägg till jackfrukten (hackad i mindre bitar), tomatsås, vatten och kryddor. Blanda. Täck med ett lock och låt sjuda i 15 minuter. Ta av locket och fortsätt sjuda och rör om ofta tills såsen har tjocknat, ca 10 minuter. Blanda i färskost och krydda mera om det behövs.
2 Comments
Har aldrig testat. Det låter spännande!
ReplyDeleteTack Erika!
Delete