Coffee Cookies with Dark Chocolate
7 pcs
50 g butter, soft
0.5 dl light brown sugar
3/4 tbsp dark syrup
1 small egg
1 3/4 dl wheat flour
2 tsp instant espresso powder
0.5 tsp baking powder
one pinch of salt
0.5 dl dark chocolate chunks
Preheat the oven to 175°C. Line a baking tray with baking paper. Mix the butter, sugar and syrup together. Add the egg and mix well. Add flour, espresso powder, baking powder and salt. Then gently fold through the chocolate. With an ice cream scoop make balls onto the baking tray. Bake for appeox. 12-15 minutes.
Kaffecookies med Mörk Choklad
7 st
50 g smör, mjukt
0,5 dl ljust farinsocker
3/4 msk mörk sirap
1 litet ägg
1 3/4 dl vetemjöl
2 tsk snabbkaffepulver
0,5 tsk bakpulver
en nypa salt
0,5 dl mörk choklad, hackad
Värm ugnen till 175°C. Klä en bakplåt med bakplåtspapper. Blanda ihop smör, socker och sirap. Tillsätt ägget och blanda väl. Tillsätt mjöl, kaffepulver, bakpulver och salt. Blanda sedan försiktigt i chokladen. Gör bollar på plåten med en glasskopa. Grädda i ca 12-15 minuter.
0 Comments