En enkel men väldigt god sås, som jag gärna äter ofta. Och om man får rester över kan man använda såsen som fyllning i tortilla eller i grönsaker. 

A simple but very good sauce, which I like to eat often. And if you have leftovers, you can use the sauce as a filling in tortillas or in vegetables.


Spaghetti Bolognese


röd lök, hackad

vitlök, hackad

vegetarisk färs

tomatsås

färskost med smak av vitlök och örter 

salt

svartpeppar

basilika


Stek lök och vitlök i olja en stund. Tillsätt vegetarisk färs och tomatsås och låt sjuda i 10 minuter. Tillsätt färskost och kryddor. Servera med kokt spaghetti och riven ost. 



Spaghetti Bolognese


red onion, chopped

garlic, chopped

vegetarian mince

tomato sauce

cream cheese flavored with garlic and herbs

salt

black pepper

basil


Fry onion and garlic in oil for a while. Add vegetarian mince and tomato sauce and let simmer for 10 minutes. Add cream cheese and spices. Serve with cooked spaghetti and grated cheese.