Hasselnötsmör Chokladmuffins, Glutenfria
4 st
2 msk hasselnötssmör
1 msk kokosolja, smält
2,5 msk kokossocker
1 ägg
1 msk kokosmjöl
0,5 msk mandelmjöl
1,5 msk osötat kakaopulver
0,5 tsk bakpulver
en nypa salt
I en skål rör ihop nötssmör och kokosolja. Tillsätt socker och ägg och rör om. Tillsätt sedan övriga ingredienser och rör om till en slät blandning. Fördela smeten i 4 silikonmuffinsformar och grädda i 175 C grader i ca 12-15 minuter.
Hazelnut Butter Chocolate Muffins, Gluten-Free
4 pcs
2 tbsp hazelnut butter
1 tbsp coconut oil, melted
2.5 tbsp coconut sugar
1 egg
1 tbsp coconut flour
0.5 tbsp almond flour
1.5 tbsp unsweetened cocoa powder
0,5 tsp baking powder
one pinch of salt
In a bowl stir together nut butter and coconut oil. Add the sugar and egg and stir. Then add the remaining ingredients and stir until smooth. Spoon the batter into 4 silicone muffin cups and bake at 175 C degrees for about 12-15 minutes.
0 Comments