Dessa glutenfria muffins är en stor favorit. Denna gång bakade jag dem med hasselnötssmör och smaken påminner om godiset wienernougat, mums! Övergrädda dem inte, vi vill jaha dem lite kladdiga. Njut av dagen!

These gluten-free muffins are a big favourite. This time I baked them with hazelnut butter and the taste is reminiscent of the wiener nougat, yum! Don't overbake them, we want them a little sticky. Enjoy your day!


Hasselnötsmör Chokladmuffins, Glutenfria

4 st


2 msk hasselnötssmör

1 msk kokosolja, smält

2,5 msk kokossocker

1 ägg

1 msk kokosmjöl

0,5 msk mandelmjöl

1,5 msk osötat kakaopulver

0,5 tsk bakpulver

en nypa salt


I en skål rör ihop nötssmör och kokosolja. Tillsätt socker och ägg och rör om. Tillsätt sedan övriga ingredienser och rör om till en slät blandning. Fördela smeten i 4 silikonmuffinsformar och grädda i 175 C grader i ca 12-15 minuter.



Hazelnut Butter Chocolate Muffins, Gluten-Free

4 pcs


2 tbsp hazelnut butter

1 tbsp coconut oil, melted

2.5 tbsp coconut sugar

1 egg

1 tbsp coconut flour 

0.5 tbsp almond flour

1.5 tbsp unsweetened cocoa powder 

0,5 tsp baking powder

one pinch of salt


In a bowl stir together nut butter and coconut oil. Add the sugar and egg and stir. Then add the remaining ingredients and stir until smooth. Spoon the batter into 4 silicone muffin cups and bake at 175 C degrees for about 12-15 minutes.