Jag fick för mig att testa att tillsätta kondenserad mjölk i en browniesmet och jag kan meddela att det blev lyckat och gott! Krämigt och gott.
I got around to trying adding condensed milk to a brownie batter and I can report that it was successful and delicious! Creamy and yummy.
Condensed Milk Brownies
60 g butter
3/4 dl light brown sugar
1 egg
0.5 dl condensed milk
0.5 tsp vanilla extract
0.5 dl plain flour
2 tbsp cocoa powder
1/4 tsp baking powder
one pinch of salt
In a bowl, stir together the butter and sugar. Add the egg, condensed milk and vanilla, stir well. Then add the flour, cocoa powder, baking powder and salt. Pour the batter into a small baking pan lined with parchment paper. Bake at 175 C degrees for about 15-20 minutes.
Kondenserad Mjölk Brownies
60 g smör
3/4 dl ljust farinsocker
1 ägg
0,5 dl kondenserad mjölk
0,5 tsk vaniljextrakt
0,5 dl vanligt mjöl
2 msk kakaopulver
1/4 tsk bakpulver
en nypa salt
I en skål rör ihop smör och socker. Tillsätt ägget, kondenserad mjölk och vanilj, rör om väl. Tillsätt sedan mjöl, kakaopulver, bakpulver och salt. Häll smeten i en liten bakform klädd med bakplåtspapper. Grädda i 175 grader i ca 15-20 minuter.
0 Comments