Chocolate Cookies
8 pcs
60 g butter, softened
1 1/4 dl light brown sugar
1 small egg
0.5 tsp vanilla extract
1 1/4 dl all-purpose flour
2.5 tbsp cocoa powder
3/4 tsp baking powder
one pinch of salt
1 dl chocolate of choice, chopped
Preheat the oven to 175°C. Line a baking tray with parchment paper.
In a bowl, stir together the butter and sugar. Add the egg and vanilla and stir well. Then add the flour, cocoa powder, baking powder and salt. Lastly add the chocolate. Using an ice cream scoop or spoon the batter into 8 balls. Place them onto the lined baking tray, leaving space between them. Bake for 10-12 minutes until well spread and just set on the surface. The cookies will firm up as they cool. Leave to cool completely.
Choklad Cookies
8 st
60 g smör, mjukt
1 1/4 dl kokossocker
1 litet ägg
0,5 tsk vaniljextrakt
1 1/4 dl vetemjöl
2,5 msk kakaopulver
3/4 tsk bakpulver
en nypa salt
1 dl valfri choklad, hackad
Värm ugnen till 175 ° C. Klä en bakplåt med bakplåtspapper. Rör ihop smör och socker i en skål. Tillsätt ägg och vanilj och rör om ordentligt. Tillsätt sedan mjöl, kakaopulver, bakpulver och salt. Blanda till sist ner chokladen. Gör 8 bollar av smeten med en glasskopa eller sked. Lägg dem på bakplåten och lämna utrymme mellan dem. Grädda i 10-12 minuter tills de bara stelnat på ytan. Låt sedan svalna helt.
0 Comments