Surdegsvåfflor
På kvällen:
120 g vetemjöl
1 msk kokossocker
2,5 dl mjölk
100 g surdegstarter
Vispa ihop alla ingredienser och låt stå i rumstemperatur ett par timmar och ställ sedan i kylen över natten.
På morgonen:
2 ägg
50 g smör, smält
0,5 tsk salt
1 tsk bakpulver
Addera ovanstående ingredienser till smeten från igår. Vispa till en jämn smet. Värm våffeljärnet och stek våfflor tills gyllenbruna.
Sourdough Waffles
The evening before:
120 g wheat flour
1 tbsp coconut sugar
2.5 dl milk
100 g sourdough starter
Whisk together all the ingredients and let sit at room temperature for a couple of hours, then refrigerate overnight.
In the morning:
2 eggs
50 g butter, melted
0.5 tsp salt
1 tsp baking powder
Add the above ingredients to the batter from yesterday. Beat until smooth. Heat the waffle iron and fry the waffles until golden brown.
0 Comments