Citrongräs-Kokos Curry
1 röd lök, hackad
1 vitlöksklyfta, hackad
0,5 paprika, tärnad
15 cm zucchini, tärnad
150 g quornbitar
1 citrongräs
1 burk krossade / hela tomater
2 dl kokosmjölk
1 mk jordnötssmör
gurkmeja
curry
salt
en handfull färsk spenat
Värm olja i en kastrull. Lägg i lök och vitlök och stek en stund. Tillsätt paprika, zucchini, quornbitar och citrongräs. Häll i tomater, kokosmjölk, jordnötssmör och kryddor. Låt sjuda i 10 minuter. Smaka av och krydda ev. mer. Blanda till sist i spenat. Servera med ris.
Lemongrass-Coconut Curry
1 red onion, chopped
1 garlic clove, chopped
0.5 bell pepper, diced
15 cm zucchini, diced
150g quorn pieces
1 lemongrass
1 can crushed / whole tomatoes
2 dl coconut milk
1 tbsp peanut butter
turmeric
curry
salt
a handful of fresh spinach
Heat oil in a saucepan. Add onion and garlic and fry for a while. Add peppers, zucchini, quorn and lemongrass. Pour in tomatoes, coconut milk, peanut butter and spices. Let simmer for 10 minutes. Taste and season more if necessary. Finally mix in the spinach. Serve with rice.
0 Comments