Även om jag är den som gillar havregrynsgröt med endast salt och smöröga, kan jag variera mig ibland. I denna gröt har har frön och frukt som ger ett trevligt tuggmotstånd. Gott, mättande och värmande. 

Even though I'm the one who likes oatmeal with only salt and butter eye, I can vary sometimes. This porridge has seeds and fruit that provide a nice chewing resistance. Good, filling and warming.


Gröt med Frön och Torkad Frukt


50 g glutenfritt havregryn

2 dl havremjölk

1 msk frön

1 msk torkad frukt

salt


Blanda havregryn, mjölk , frön, frukt och salt i en kastrull. Koka upp och låt koka på svag värme ca 5-10 minuter under omrörning. Toppa med frön och frukt. 



Porridge with Seeds and Dried Fruit


50 g oatmeal

2 dl oat milk

1 tbsp seeds

1 tbsp dried fruit

salt


Mix oatmeal, milk, seeds, fruit and salt in a saucepan. Bring to a boil and let cook on low heat for about 5-10 minutes while stirring. Top with seeds and fruit.