Grönsakspurésoppa med smak av Örter
1 röd lök
1 medelstor sötpotatis
1 röd paprika
2 morötter
150 g broccoli
1 grönsaksbuljongtärning
vatten
salt
svartpeppar
torkade Italienska örter
färskost, vitlök-örter
Skala och hacka lök och sötpotatis. Skär paprikan i klyftor och skiva morötterna. Lägg alla grönsaker i en kastrull och fyll på med vatten och grönsaksbuljongtärning. Koka tills grönsakerna är mjuka. Mixa soppan slät och krydda med salt, svartpeppar, örter och färskost. Vid servering toppa soppan med t.ex krutonger.
Vegetable Puree Soup flavored with Herbs
1 red onion
1 medium sweet potato
1 red bell pepper
2 carrots
150 g broccoli
1 vegetable stock cube
water
salt
black pepper
dried Italian herbs
cream cheese, garlic herbs
Peel and chop the onion and sweet potato. Cut the bell pepper into wedges and slice the carrots. Put all the vegetables in a saucepan and top up with water and vegetable stock cube. Cook until the vegetables are soft. Mix the soup smooth and season with salt, black pepper, herbs and cream cheese. When serving top the soup with e.g. croutons.
0 Comments