Nut Butter Granola
0.5 dl mixed nut butter
2 tbsp coconut oil, liquid
2 tbsp agave syrup
5 dl rolled oats
2 dl nuts & seeds
2 tsp cinnamon
0.5 tsp orange zest
Stir together the nut butter, oil, and syrup. Add the oats, nuts, seeds, cinnamon and orange zest. Pour the granola onto a parchment paper lined baking sheet. Bake at 160 C for 30 minutes, flipping after 15 minutes. Allow it to cool completely before transferring into a sealed container.
Nötsmör Granola
0,5 dl nötsmör (jordnöt, cashew. mandel)
2 msk kokosolja, flytande
2 msk agavesirap
5 dl havregryn
2 dl nötter & frön
2 tsk kanel
0,5 tsk apelsinskal
Rör ihop nötsmör, olja och sirap. Tillsätt havregryn, nötter, frön, kanel och apelsinskal. Häll granolan på en bakplåtspappersklädd plåt. Grädda i 160 C i 30 minuter, vänd efter 15 minuter. Låt den svalna helt innan du lägger den i en försluten behållare.
0 Comments