Granola Fruit Bars
30 g coconut oil
0.5 tbsp agave syrup
0.5 tbsp water
3/4 dl oats
3/4 dl plain flour
0.5 dl coconut sugar
0.5 dl desiccated coconut
1/8 tsp baking powder
30g dried fruit (pear, apricot, apple), chopped
20g dried cranberries and seeds
Preheat the oven to 175 C degrees. Line a small baking pan, 20 cm x 12 cm, with baking paper.
Place the oil, syrup and water in a bowl. Add the oats, flour, sugar, coconut and baking powder. Fold through the chopped dried fruit, cranberries and seeds. Press the mixture into the baking pan.
Bake for approximately 20 minutes or until lightly golden brown. Leave in the baking pan to cool completely. When cooled, cut into slices.
Granola Fruktbar
30 g kokosnötsolja
0,5 msk agavesirap
0,5 msk vatten
3/4 dl havregryn
3/4 dl vetemjöl
0,5 dl kokosnötsocker
0,5 dl kokosflingor
1/8 tsk bakpulver
30 g torkad frukt (päron, aprikos, äpple), hackad
20 g torkade tranbär och frön
Värm ugnen till 175 C grader. Klä en liten bakform, 20 cm x 12 cm, med bakplåtspapper.
Lägg olja, sirap och vatten i en skål. Tillsätt havregryn, mjöl, socker, kokosflingor och bakpulver. Blanda i den hackade torkade frukten, tranbären och frön. Tryck blandningen i bakformen.
Grädda i cirka 20 minuter eller tills den är lätt gyllenbrun. Lämna i bakformen för att svalna helt. Skär i skivor.
0 Comments