För några år sedan bakade jag en hel del med proteinpulver, men på det senaste inte alls. Tills nu :) Jag bakade dessa goda och smakrika muffins med smak av kaffe och saltkola. Dessa är glutenfria för att jag använde mandelmjöl och mandelmjöl ger dem en trevlig konsistens. Enkla, goda och proteinrika. Ha en fin dag!

A few years ago I used to bake a lot with protein powder, but lately not at all. Until now :) I baked these yummy and tasty muffins with the flavor of coffee and salted caramel. These are gluten free because I used almond flour and almond flour gives them a nice texture. Simple, tasty and rich in protein. Have a nice day!


Coffee Protein Muffins

3 pcs 


30 g almond flour

2 tbsp protein powder (salted caramel)

1/4 tsp baking powder

0.5 egg

20 g Greek yogurt

0.5 tsp vanilla extract

30 ml espresso

0.5 tbsp agave syrup


In a bowl stir together almond flour, protein powder and baking powder. Then add the remaining ingredients and stir until smooth. Pour batter into 3 silicone muffin cups and bake at 175 C for about 15-20 minutes. Let cool. 



Kaffeproteinmuffins

3 st


30 g mandelmjöl

2 msk proteinpulver (saltkola)

1/4 tsk bakpulver

0,5 ägg

20 g grekisk yoghurt

0,5 tsk vaniljextrakt

30 ml espresso

0,5 msk agavesirap


I en skål rör ihop mandelmjöl, proteinpulver och bakpulver. Tillsätt sedan resten av ingredienserna och rör tills det är slätt. Häll smeten i 3 muffinsformar av silikon och grädda i 175 C i ca 15-20 minuter. Låt svalna.