Havre-Frökex med Vit Choklad
8 st
50 g kokosolja, mjukt
3 msk kokossocker
1 msk agave
50 g havregryn
25 g rågmjöl
1 msk frön
1,5 msk torkade tranbär
0,5 msk mjölk
0,5 tsk vaniljextrakt
en nypa salt
vit choklad, knappar
Blanda kokosolja, kokossocker och agave i en skål. Blanda sedan i havregryn, rågmjöl, mjölk, frön, torkad frukt, vanilj och salt. Tills sist rör ner chokladen. Forma smeten till bollar och lägg dem på en bakplåt klädd med bakplåtspapper. Toppa med extra vitchoklad och tranbär. Grädda i 175 C i ca 12 minuter. Låt svalna helt.
Oat & Seed Cookies with White Chocolate
8 pcs
50 g coconut oil, soft
3 tbsp coconut sugar
1 tbsp agave
50 g oatmeal
25 g rye flour
1 tbsp seeds
1.5 tbsp dried cranberries
0.5 tbsp milk
0.5 tsp vanilla extract
a pinch of salt
white chocolate, buttons
Mix coconut oil, coconut sugar and agave in a bowl. Then mix in oatmeal, rye flour, milk, seeds, dried fruit, vanilla and salt. Finally stir in the chocolate. Shape the dough into balls and place them on a baking tray lined with baking paper. Top with extra white chocolate and cranberries. Bake at 175 C for about 12 minutes. Allow to cool completely.
0 Comments