Kex med lite mera tuggmotstånd fyllda med frön, torkad frukt och havre. Goda! Och för att göra dem extra goda blandade jag i vit choklad. Tycker du om bakverk med frön och frukt? 

Cookies with a little more chewing resistance filled with seeds, dried fruit and oats. Delicious! And to make them extra tasty, I mixed in white chocolate. Do you like pastries with seeds and fruit?


Havre-Frökex med Vit Choklad

8 st


50 g kokosolja, mjukt

3 msk kokossocker

1 msk agave 

50 g havregryn

25 g rågmjöl

1 msk frön

1,5 msk torkade tranbär

0,5 msk mjölk

0,5 tsk vaniljextrakt

en nypa salt

vit choklad, knappar


Blanda kokosolja, kokossocker och agave i en skål. Blanda sedan i havregryn, rågmjöl, mjölk, frön, torkad frukt, vanilj och salt. Tills sist rör ner chokladen. Forma smeten till bollar och lägg dem på en bakplåt klädd med bakplåtspapper. Toppa med extra vitchoklad och tranbär. Grädda i 175 C i ca 12 minuter. Låt svalna helt. 



Oat & Seed Cookies with White Chocolate

8 pcs


50 g coconut oil, soft

3 tbsp coconut sugar

1 tbsp agave

50 g oatmeal

25 g rye flour

1 tbsp seeds 

1.5 tbsp dried cranberries

0.5 tbsp milk

0.5 tsp vanilla extract

a pinch of salt

white chocolate, buttons


Mix coconut oil, coconut sugar and agave in a bowl. Then mix in oatmeal, rye flour, milk, seeds, dried fruit, vanilla and salt. Finally stir in the chocolate. Shape the dough into balls and place them on a baking tray lined with baking paper. Top with extra white chocolate and cranberries. Bake at 175 C for about 12 minutes. Allow to cool completely.