Jag njuter av rabarber i stora mängder just nu. Måste ta vara på denna tid och när jag ätit av dem tillräckligt fryser jag in dem i bitar och njuter av dem även senare på året. Mjuka och goda havrekex med bitar av rabarber.

I'm enjoying rhubarb in large quantities right now. Must take advantage of this time and when I have eaten enough of them I freeze them in pieces and enjoy them even later in the year. Soft and tasty oatmeal cookies with pieces of rhubarb.


Rhubarb Oatmeal Cookies

20 pcs


75 g butter, soft

0.5 dl coconut sugar

1 dl oatmeal

1 dl wheat flour

1/4 tsp baking powder

rhubarb, sliced

cinnamon, optional


Mix butter and sugar. Add the dry ingredients and mix to a batter. Form small balls and place them on a baking sheet lined with parchment paper. Press in a few rhubarb pieces in each. Sprinkle on some cinnamon. Bake at 175 C for about 10 minutes.



Rabarber Havrekex

20 st


75 g smör, mjukt

0,5 dl kokosocker

1 dl havregryn

1 dl vetemjöl

1/4 tsk bakpulver

rabarber, skivad

kanel, valbart


Blanda smör och socker. Tillsätt de torra ingredienserna och blanda till en smet. Forma små bollar och lägg dem på en plåt. Tryck i några rabarberbitar i varje. Strö på lite kanel. Grädda i 175 C i ca 10 minuter.