När jag har t.ex muffins över fryser jag in dem eller så gör jag praliner av dem. Väldigt enkelt och du får ett nytt bakverk av rester. Så jag använde chokladmuffins som jag blandade med ett hasselnötssmör med choklad som är så god. De blev riktgt goda och servera dem gärna med en kopp kaffe. Ha en fin dag!

When I have, for example, muffins leftovers, I freeze them or I make pralines out of them. Very simple and you get a new treat of leftovers. So in these I used chocolate muffins that I mixed with a hazelnut butter with chocolate which is so good. They turned out really delicious and are perfect with a cup of coffee. Have a nice day! 


Hasselnötssmör Choklad Pralinkakor

chokladmuffins
hasselnötssmör med choklad
smält choklad
hackade hasselnötter

Smula muffinsen och blanda i hasselnötssmör till en kladdig deg som går att forma till bollar. Forma till bollar och lägg dem i frysen medan du smälter choklad. Doppa varje boll ismält  choklad och toppa med hackade nötter. Förvara i kylskåpet.



Hazelnut Butter Chocolate Praline Cakes

chocolate muffins
hazelnut butter with chocolate
melted chocolate
chopped hazelnuts

Crumble the muffins and mix in the hazelnut butter to a sticky dough that can be shaped into balls. Shape into balls and place them in the freezer while you melt the chocolate. Dip each ball in the melted chocolate and top with chopped nuts. Store in the refrigerator.