Äggsmör är något jag gör till rispiroger, men nu ville jag variera mig lite och gjorde en äggsallad med smak av senap. Riktigt god blev den, men jag föredrar nog äggsmöret :) Den här innehåller förutom senap också majonnäs, vilket gör den extra krämig.  

Egg butter is something I make fro rice pasties, but now I wanted to vary a bit and made an egg salad with a taste of mustard. It turned out really good, but I probably prefer the egg butter :) In addition to mustard, this one also contains mayonnaise, which makes it extra creamy.


Ägg-Senapsallad


3 kokta ägg

0,5 dl majonnäs

1 tsk senap

salt 

svartpeppar

persilja


Mosa äggen med en gaffel och blanda sedan med majonnäs, senap, salt, peppar och persilja. Förvara i kylskåp. God att ha på rågbröd, rostat bröd eller med rispirog. 



Egg Mustard Salad


3 boiled eggs

0.5 dl mayonnaise

1 tsp mustard

salt

black pepper

parsley


Mash the eggs with a fork and then mix with mayonnaise, mustard, salt, pepper and parsley. Store in the refrigerator. Good to have on rye bread, toast or with rice pasty.