Knaprig Granola
3 dl havregryn
0,5 dl solrosfrön
0,5 dl pumpafrön
0,5 dl sesamfrön
1 dl blandade nötter
3/4 dl vatten
25 g surdegsavhäll, valfritt
2 msk agavesirap
kanel, efter smak
en nypa flingsalt
Blanda ihop alla ingredienser. Tryck ut blandningen till ett jämt lager på en bakplåt klädd med bakplåtspapper. Grädda i 165 C i ca 30 minuter. Låt svalna och bryt sedan i bitar.
Crispy Granola
3 dl oatmeal
0.5 dl sunflower seeds
0.5 dl pumpkin seeds
0.5 dl sesame seeds
1 dl mixed nuts
3/4 dl water
25 g sourdough discard, optional
2 tbsp agave syrup
cinnamon, to taste
a pinch of flake salt
Mix all the ingredients. Press the mixture into an even layer on a baking sheet lined with parchment paper. Bake at 165 C for about 30 minutes. Allow to cool and then break into pieces.
0 Comments