Små kakmuffins fyllda med en len chokladfyllning. Jag tycker om när de är små och man kan ta en eller två med eftermiddagskaffet. De är enkla att baka och man kan fylla dem med olika fyllningar. 

Small cookie muffins filled with a smooth chocolate filling. I like when they are small and you can have one or two with the afternoon coffee. They are easy to bake and you can fill them with different fillings.


Chocolate Filled Mini Cookie Cups

10-12 pcs


50 g butter, softened

0.5 dl brown sugar

2 tbsp caster sugar

1 small egg

0.5 tsp vanilla extract

1.5 dl plain flour

1/4 tsp baking powder


Filling:

40 g chocolate

2 tbsp condensed milk

flake salt


Stir together the butter and sugars. Add the egg and vanilla and stir  well. Add the flour and baking powder and stir until smooth. Form the batter into balls and put them in small muffin cups. Bake at 175 C for about 10 minutes. For the filling, heat chocolate and condensed milk in the microwave. Make a dwell in each cookie and fill with the chocolate mixture. Top with flake salt. 



Chokladfyllda Mini Cookies

10-12 st


50 g smör, mjukt

3/4 dl ljust farinsocker

1 litet ägg

0,5 tsk vaniljextrakt

1,5 dl vetemjöl

1/4 tsk bakpulver


Fyllning:

40 g (mörk) choklad

2 msk kondenserad mjölk

flingsalt


Rör ihop smör och socker. Tillsätt ägget och vaniljen och blanda väl. Tillsätt mjöl och bakpulver och rör om tills det är jämnt. Forma smeten till bollar och lägg dem i minimuffinsformar. Grädda i 175 ° C i cirka 10 minuter. För fyllningen värm choklad och kondenserad mjölk i mikrovågsugnen.

Gör en grop i varje och fyll med chokladenblandningen. Toppa med flingsalt.