Oj, oj, oj de här blev så goda! Kladdiga och med mycket smak av choklad. Jag tycker inte man känner smaken av bönorna, men jag är van att baka med bönor och gillar bönor i allmänhet. Dessa är äggfria, glutenfria och innehåller jordnötssmör, mums! Ha en bra dag och våga testa att baka med bönor!

Oh, oh, oh these became so good! Sticky and with a lot of chocolate flavor. I do not think you can taste the beans, but I am used to baking with beans and like beans in general. These are egg-free, gluten-free and contain peanut butter, yummy! Have a good day and dare to try baking with beans!


White Bean Chocolate Brownies


1.5 dl white beans, drained and rinsed

0.5 dl chocolate hazelnut peanut butter

2 tbsp agave syrup

0.5 tbsp coconut oil, melted

0.5 tsp vanilla extract

2 tbsp almond flour

2 tbsp cocoa powder

1/4 tsp baking powder

one pinch of salt

0.5 dl chocolate chips


Preheat the oven to 175 C. In a food processor, blend beans, peanut butter, agave syrup, coconut oil and vanilla. Then add almond flour, cocoa powder, baking powder and salt. Mix until smooth. Stir in chocolate chips. Pour the batter into a small baking pan lined with parchment paper. Sprinkle with extra chocolate chips. Bake for about 20 minutes. 



Vita Bönor Choklad Brownies


1,5 dl vita bönor, avrunna och sköljda

0,5 dl choklad-hasselnöt jordnötssmör

2 msk agavesirap

0,5 msk kokosolja, smält

0,5 tsk vaniljextrakt

2 msk mandelmjöl

2 msk kakaopulver

1/4 tsk bakpulver

en nypa salt

0,5 dl chokladchips


Värm ugnen till 175 C. Blanda bönor, jordnötssmör, agavesirap, kokosolja och vanilj i en matberedare. Tillsätt sedan mandelmjöl, kakaopulver, bakpulver och salt. Blanda tills det är slätt. Rör ner chokladbitar. Häll smeten i en liten ugnsform klädd med bakplåtspapper. Strö över extra chokladbitar. Grädda i ca 20 minuter.