Krämig Jackfruit Sås
2 portioner
1 röd lök, hackad
1 vitläksklyfta, hackad
545 g jackfruit, sköljd
2 msk barbecuesås
2 tsk senap
2 dl grönsaksbuljong
1 dl philadelphiaost
salt
svartpeppar
paprika
Värm olja i en stekpanna och fräs lök och vitlök en stund. Tillsätt jackfruit och stek i 5 minuter. Tillsätt barbecuesås, senap, buljong och låt småkoka i 20 minuter. Blanda i philadelphiaost och krydda med salt, svartpeppar och paprika. Låt såsen koka ihop. Servera med kokt quinoa eller ris.
Creamy Jackfruit Sauce
2 servings
1 red onion, chopped
1 garlic clove, chopped
545 g jackfruit, rinsed
2 tbsp barbecue sauce
2 tsp mustard
2 dl vegetable broth
1 dl philadelphia cheese
salt
black pepper
paprika powder
Heat the oil in a frying pan and fry the onion and garlic for a while. Add jackfruit and fry for 5 minutes. Add barbecue sauce, mustard, broth and let simmer for 20 minutes. Add in the philadelphia cheese and season with salt, black pepper and paprika. Let the sauce cook together. Serve with boiled quinoa or rice.
3 Comments
Det låter spännande. Har dock aldrig testat. Ha en fin vecka, Katarina!
ReplyDeleteJag har inte ännu testat. I asiatiska matbutiken här kan man köpa färsk jackfruit
ReplyDeleteDet blir riktigt gott! Ha en bra dag!
Delete