Den senaste tiden har jag gjort en hel del bollar som är goda att ha som ett snabbt snacks eller med en kopp kaffe. Dessa har en fyllning som gör dem extra goda. Man kan fylla dem även med nötsmlr, nutella...Ta det du har hemma. 

Lately I have been making a lot of balls that are good to have as a quick snack or with a cup of coffee. These have a filling that makes them extra good. You can also fill them with nut butter, nutella... Take what you have at home.


Coffee Chocolate Bites

approx 8 pcs


1.5 dl oat flour, finely ground

1.5 tbsp agave syrup

1.5 tbsp melted coconut oil

1 tsp ground espresso beans

1 tbsp coffee, if needed

8 small balls of chocolate coffee spread, Lidl


Make small cluts of the spread on a parchment paper. Put them in the freezer.

In a bowl, stir together oat flour, agave syrup, coconut oil, and espresso powder. Add coffee if the dough is dry. Put the dough in the fridge for 20 minutes. Roll into balls and put a chocolate coffee spread ball in the middle. Store in the fridge our freezer.



Kaffe Chokladbitar

ca. 8 st


1,5 dl havremjöl, finmalt

1.5 msk agavesirap

1.5 msk smält kokosolja

1 tsk malda espressobönor

1 msk kaffe, om det behövs

8 små kluttar av choklad-kaffesmör, Lidl


Gör små kluttar av choklad-kaffesmöret på et bakplåtspapper. Ställ i frysen. 

I en skål, blanda havremjöl, agavesirap, kokosolja och malt kaffe. Tillsätt kaffe om degen är torr. Ställ in degen i kylen i 20 minuter. Rulla sedan till bollar och lägg i en fryst choklad-kaffesmörklutt. Förvara i kylen eller frysen.