Coffee Chocolate Bites
approx 8 pcs
1.5 dl oat flour, finely ground
1.5 tbsp agave syrup
1.5 tbsp melted coconut oil
1 tsp ground espresso beans
1 tbsp coffee, if needed
8 small balls of chocolate coffee spread, Lidl
Make small cluts of the spread on a parchment paper. Put them in the freezer.
In a bowl, stir together oat flour, agave syrup, coconut oil, and espresso powder. Add coffee if the dough is dry. Put the dough in the fridge for 20 minutes. Roll into balls and put a chocolate coffee spread ball in the middle. Store in the fridge our freezer.
Kaffe Chokladbitar
ca. 8 st
1,5 dl havremjöl, finmalt
1.5 msk agavesirap
1.5 msk smält kokosolja
1 tsk malda espressobönor
1 msk kaffe, om det behövs
8 små kluttar av choklad-kaffesmör, Lidl
Gör små kluttar av choklad-kaffesmöret på et bakplåtspapper. Ställ i frysen.
I en skål, blanda havremjöl, agavesirap, kokosolja och malt kaffe. Tillsätt kaffe om degen är torr. Ställ in degen i kylen i 20 minuter. Rulla sedan till bollar och lägg i en fryst choklad-kaffesmörklutt. Förvara i kylen eller frysen.
0 Comments