Det här är en mycket söt kaka, vilken kommer stilla ditt sötsug. Man kan dekorera den med frosting, men jag tycker det inte behövs, för att den redan är så söt. Ät den gärna med vispgrädde eller glass. 

This is a very sweet cake, which will satisfy your sweet craving. You can decorate it with frosting, but I do not think it is necessary, because it is already so sweet. Feel free to eat it with whipped cream or ice cream.


Söt Kladdkaka


55 g smör

3/4 dl ljust farinsocker

0,5 dl kokossocker

1 tsk vaniljsocker

1 stort ägg

3/4 dl vetemjöl

1/4 dl kakao

en nypa salt


Sätt ugnen på 175 C grader. Klä en liten bakform med bakplåtspapper.

Smält smöret och blanda sedan smöret med resten av ingredienserna i en bunke bara precis tills att de går ihop till en jämn smet. Häll smeten i formen och grädda kakan i mitten av ugnen i ca 20 minuter. Den ska vara kladdig i mitten och färdig i kanterna. Låt kladdkakan svalna helt och hållet. 



Chocolate Sticky Cake


55 g butter

3/4 dl light brown sugar

0.5 dl coconut sugar

1 tsp vanilla sugar

1 large egg

3/4 dl wheat flour

1/4 cup cocoa

a pinch of salt


Heat the oven to 175 C degrees. Line a small baking tin with parchment paper. Melt the butter and then mix the butter with the rest of the ingredients in a bowl just until they combine into a smooth batter. Pour the batter into the tin and bake the cake in the middle of the oven for about 20 minutes. It should be sticky in the middle and baked at the edges. Allow the cake to cool completely.