Strawberry Crisp Cheesecake Cookies
6 pcs
50 g butter, softened
3/4 dl sugar
2 tbsp strawberry cheesecake spread, Lidl
1 small egg
1.5 dl flour
1/4 tsp baking powder
one pinch of salt
Stir the butter and sugar together until light and fluffy. Add the cheesecake spread and egg, and stir until the mixture is smooth. Then add the flour, baking powder and salt. Do not overmix the dough. Cover the bowl with plastic wrap, and place it into the fridge and chill for at least 30 minutes. Shape the dough into six balls and place onto a baking sheet lined with parchment paper. Leave room between the cookies. Bake for 11-13 minutes, or until the cookies start to turn golden brown along the edges. Let cool completely.
Jordgubbscrisp Ostakaka Cookies
6 st
50 g smör, mjukt
3/4 dl socker
2 msk jordgubbs cheesecakesmör, Lidl
1 litet ägg
1,5 dl mjöl
1/4 tsk bakpulver
en nypa salt
Blanda smör och socker tills det är lätt och fluffigt. Tillsätt cheesecakesmör och ägg och blanda tills blandningen är jämn. Tillsätt sedan mjöl, bakpulver och salt. Blanda inte degen för mycket. Blanda försiktigt i chokladbitarna. Täck skålen med plastfolie och placera den i kylen och kyl i minst 30 minuter. Forma degen til bollar och lägg dem på en bakplåt klädd med bakplåtspapper. Lämna utrymme mellan kakorna. Baka i 11-13 minuter, eller tills kakorna börjar bli guldbruna längs kanterna. Låt svalna helt.
0 Comments