Chocolate Fudge Loaf Cake
55 g butter
55 g dark chocolate
1 tbsp ground coffee beans
2 tbsp boiling water
1 egg
1 dl light brown sugar
3/4 dl plain flour
1.5 tbsp cocoa powder
0.5 tsp baking powder
1/8 tsp baking soda
1 tsp coffee extract
Preheat the oven to 175C. Grease and flour a small loaf pan. Melt the butter and chocolate. Put the coffee in a glass and pour over the boiling water. Stir together egg and sugar. Then add flour, cocoa powder, baking powder, baking soda, coffee extract, chocolate-butter mixture and coffee into the batter and stir until smooth. Pour the mixture into the loaf pan. Bake in the oven for 35-40 minutes.
Choklad Fudgekaka
55 g smör
55 g mörk choklad
1 msk malda kaffebönor
2 msk kokande vatten
1 ägg
1 dl ljust farinsocker
3/4 dl vetemjöl
1,5 msk kakaopulver
0,5 tsk bakpulver
1/8 tsk bikarbonat
1 tsk kaffeextrakt
Värm ugnen till 175C. Smörj och mjöla en liten brödform. Smält smöret och chokladen. Häll kaffet i ett glas och häll över det kokande vattnet. Rör ihop ägg och socker. Tillsätt sedan mjöl, kakaopulver, bakpulver, bikarbonat, kaffeextrakt, smör-choklad landning och kaffe i smeten och rör till en slät smet. Häll blandningen i brödformen. Grädda i ugnen i 35-40 minuter.
0 Comments