65 g butter, soft
1 dl sugar
1 egg
2 tbsp lemon curd
one pinch of salt
1 dl all-purpose flour
Glaze:
1 1/4 dl powdered sugar
lemon juice
Preheat oven to 175 degrees C. Line an12 cm x 12 cm baking pan with parchment paper. In a bowl, stir together the butter and sugar until combined. Add in the egg and stir until just barely combined. Stir in the lemon curd, salt and flour until smooth. Spread the batter into the prepared pan. Bake for approx. 20 minutes. Let cool completely. n a small bowl, stir together the powdered sugar and lemon juice until a pourable glaze is achieved. Pour over the cake and smooth out. Let the glaze set, then cut into squares and serve.
Citron Brownies
65 g smör, mjukt
1 dl socker
1 ägg
2 msk citroncurd
en nypa salt
1 dl vetemjöl
Glasyr:
1 1/4 dl florsocker
citronjuice
Värm ugnen till 175 grader C. Klä en 12 cm x 12 cm bakform med bakplåtspapper. I en skål blanda smör och socker. Tillsätt ägget och rör om snabbt.s. Blanda i citroncurd salt och mjöl till en jämn smet. Häll smeten i bakformen. Grädda i ca. 20 minuter. Låt svalna helt. För glasyren blanda florsocker och citronsaft i en liten skål tills den är hällbar. Häll över kakan och jämna ut den. Låt glasyren stelna, skär sedan i rutor och servera.
1 Comments
De ser suuupergoda ut!
ReplyDelete