Chocolate Marianne Crush Muffins
50 g butter, melted
1 1/4 dl granulated sugar
1 large egg
2 dl plain flour
0.5 dl cocoa powder
1 tsp baking powder
1/4 tsp baking soda
one pinch of salt
0.5 tsp vanilla extract
3/4 dl milk
1 dl Marianne crush candy
Preheat the oven to 175 C. In a bowl whisk together the melted butter and sugar. Add the egg and stir well. Then stir in the flour, cocoa, baking powder, baking soda and salt. Lastly add the vanilla, milk, chocolate and Marianne. Divide the batter among 5 muffin cups and bake for around 15 minutes.
Choklad-Marianne Crush Muffins
50 g smör, smält
1 1/4 dl strösocker
1 stort ägg
2 dl vetemjöl
0,5 dl kakaopulver
1 tsk bakpulver
1/4 tsk bikarbonat
en nypa salt
0,5 tsk vaniljextrakt
3/4 dl mjölk
1 dl Marianne crush
Värm ugnen till 175 C. I en skål vispa samman det smälta smöret och sockret. Tillsätt ägget och rör om väl. Rör sedan ner mjöl, kakao, bakpulver, bikarbonat och salt. Till sist blanda i vanilj, mjölk, choklad och marianne. Dela smeten mellan 5 muffinsformar och grädda i cirka 15 minuter.
2 Comments
Så fina muffins:) Och Marianne karameller är så goda:)
ReplyDeleteJa, så goda! Tack.
Delete