Sweet pies with a filling of white chocolate. You can easily vary the filling in this pie crust and this time I used chocolate. But it can be jam, peanut butter, berries, lemon curd... It will be good in any case :)
Paj med Vit Choklad Fyllning
Pajbotten:
50 g smör, mjukt
0,5 dl socker
0,5 äggula
1 dl vetemjöl
Fyllning & Dekoration:
vitchoklad-pasta
mini chokladchips
strössel
Blanda smör med socker. Blanda i äggulan och sedan vetemjölet. Tryck degen i två pajformer och grädda dem i 175 C i ca 12 minuter. Låt svalna. Fyll pajskalen med fyllningen och dekorera.
White Chocolate Pies
Crust:
50 g butter, soft
0.5 dl sugar
0.5 egg yolk
1 dl wheat flour
Filling & Decoration:
white chocolate spread
mini chocolate chips
sprinkles
Mix butter with sugar. Mix in the egg yolk and then the wheat flour. Press the dough into two pie tins and bake them at 175 C for about 12 minutes. Let cool. Fill the pie crust with the filling and decorate.
2 Comments
Det ser väldigt gott och läckert ut!
ReplyDeleteTack Erika!
Delete