Jag äter ju inte kött eller fisk, men idag finns det massor med köttsubstitut att köpa. När jag så denna produkt, tonfisk gjord på sojaprotein blev jag lite intresserad. Klart jag var tvungen att testa. Egentligen gillar jag inte produkter som försöker påminna om kött/fisk i smaken, för det är inget jag saknar. Men visst är det roligt att testa nyheter. Denna påminner om tonfisk till utseende och smakade nästan som tonfisk. Men inget jag skulle köpa på nytt. Jag gjorde denna goda röra som jag åt på bröd.

I do not eat meat or fish, but today there are lots of meat substitutes to buy. When I saw this product, tuna made on soy protein, I became a little interested. Of course I had to try it. I really do not like products that try to remind me of meat / fish in taste, because that's nothing I miss. But of course it's fun to try new things. This is reminiscent of tuna in appearance and tasted almost like tuna. But nothing I would buy again. I made this delicious spread that I ate on bread.

Tonfiskröra


4 msk kvarg

2 msk majonnäs

1 burk vegansk tonfisk, Sea So Good

2 tsk rödlök, finhackad

dill

salt

svartpeppar


Blanda tonfisken med kvarg, majonnäs och rödlök. Smaksätt med dill, salt och svartpeppar. Förvara i kylen innan servering. 



Tuna Spread


4 tbsp quark

2 tbsp mayonnaise

1 can vegan tuna, Sea So Good

2 tsp red onion, finely chopped

dill

salt

black pepper


Mix the tuna with quark, mayonnaise and red onion. Season with dill, salt and black pepper. Store in the refrigerator before serving.