Saftiga muffins som man lätt bakar utan att behöva vispa med elvisp. Allt blandas i en skål och du har muffins i ett nafs :) Perfekta muffins till picknicken. Ha en fin dag!

Moist muffins that are easily baked without having to whisk with an electric whisk. Everything is stirred in a bowl and you have muffins in no time :) Perfect muffins for the picnic. Have a nice day!


Hallonsyltmuffins

4 st


50 g smör, mjukt

1,5 dl strösocker

1 ägg

1,5 dl mjöl

1 tsk bakpulver

0,5 tsk vaniljextrakt


Topping: 

hallonsylt

pärlsocker


Värm ugnen till 175°C. Blanda smör och socker. Tillsätt ägget och blanda väl.  Blanda sedan i mjöl, bakpulver och vaniljextrakt. Fyll muffinsformarna till 2/3 delar och toppa med sylt och pärlsocker. Grädda i mitten av ugnen i ca 15 minuter. 



Raspberry Jam Muffins

4 st


50 g butter, soft

1.5 dl caster sugar

1 egg

1.5 dl flour

1 tsp baking powder

0.5 tsp vanilla extract


Topping:

raspberry jam

pearl sugar


Preheat the oven to 175 ° C. Mix butter and sugar. Add the egg and mix well. Then mix in flour, baking powder and vanilla extract. Fill the muffin cups to 2/3 and top with raspberry jam and pearl sugar.Bake in the middle of the oven for about 15 minutes.