Hallonsyltmuffins
4 st
50 g smör, mjukt
1,5 dl strösocker
1 ägg
1,5 dl mjöl
1 tsk bakpulver
0,5 tsk vaniljextrakt
Topping:
hallonsylt
pärlsocker
Värm ugnen till 175°C. Blanda smör och socker. Tillsätt ägget och blanda väl. Blanda sedan i mjöl, bakpulver och vaniljextrakt. Fyll muffinsformarna till 2/3 delar och toppa med sylt och pärlsocker. Grädda i mitten av ugnen i ca 15 minuter.
Raspberry Jam Muffins
4 st
50 g butter, soft
1.5 dl caster sugar
1 egg
1.5 dl flour
1 tsp baking powder
0.5 tsp vanilla extract
Topping:
raspberry jam
pearl sugar
Preheat the oven to 175 ° C. Mix butter and sugar. Add the egg and mix well. Then mix in flour, baking powder and vanilla extract. Fill the muffin cups to 2/3 and top with raspberry jam and pearl sugar.Bake in the middle of the oven for about 15 minutes.
0 Comments