Milka har nya mini chokladcookies som är mycket goda. Och känner du mig testar jag gärna att använda olika ingredienser i bakverk. Så varför inte baka en kladdig chokladkaka och trycka i dessa cookies i smeten. Jag tycker att det funkade och det är roligt med en överraskning i bakverk. Brukar du experimentera i köket? 

Milka has new mini chocolate cookies that are very good. And if you know me, I like to try using different ingredients in pastries. So why not bake a sticky chocolate cake and press these cookies into the batter. I think it worked and it's fun with a crispy surprise in the cake. Do you like to experiment in the kitchen?

Mini Chocolate Chip Cookie Cake


55 g butter, soft

3/4 dl caster sugar

0.5 dl coconut sugar

1 tsp vanilla extract

1 egg

0.5 dl plain flour

0.5 dl cocoa powder

one pinch of salt

6 Milka mini chocolate chip cookies


Preheat the oven to 175 C. Line a 12 cm x 12 cm square baking tin with parchment paper. In a bowl, stir together butter, sugars and vanilla. Add the egg and stir well. Then add the flour, cocoa powder and salt. Stir until just combined. Pour half of the batter in your prepared tin and place cookies on top. Add the remaining batter. Bake for approx. 20 minutes. Let cool completely.



Mini Chocolate Chip Cookie Kaka


55 g smör, mjukt

3/4 dl socker

0,5 dl kokossocker

1 tsk vaniljextrakt

1 ägg

0,5 dl vetemjöl

0,5 dl kakaopulver

en nypa salt

6 Milka mini chokladkakor


Värm ugnen till 175 C. Klä en fyrkantig bakform på 12 cm x 12 cm med bakplåtspapper. Rör ihop smör, socker och vanilj i en skål. Tillsätt ägget och rör om. Tillsätt sedan mjöl, kakaopulver och salt och blanda. Häll hälften av smeten i bakformen och lägg kakorna ovanpå. Tillsätt återstående smet. Baka i ca. 20 minuter. Låt svalna helt.