Jag hade rabarber i frysen och visste genast att jag vile göra en kompott och sedan ha den i min ugnsbakade gröt tillsammans med hallon. Alltså så otroligt gott! Nu måste jag köpa mera rabarber :)

I had rhubarb in the freezer and knew right away that I wanted to make a compote and then have it in my oven-baked oats along with raspberries. So so incredibly good! Now I have to buy more rhubarb :)


Rhubarb & Raspberry Baked Oats


2 dl oats

2 dl almond milk

1-2 tbsp agave syrup

0.5 tsp baking powder

one pinch of salt


rhubarb compote

rapberries


Mix all the ingredients in a blender. Pour into oven safe bowl. Put rhubarb compote and rapberries in the middle. Bake for about 15 minutes. Top with more rhubarb compote and rapberries.



Rabarber & Hallon Bakad Gröt 


2 dl havregryn

2 dl mandelmjölk

1-2 msk agave syrup

0,5 tsk bakpulver

en nypa salt


rabarberkompott 

hallon


Blanda alla ingredienser i en mixer. Häll i en ugnssäker skål. Lägg rabarberkompott  och hallon i mitten. Baka i ca 15 minuter. Toppa med mer rabarberkompott och hallon.