Även om jag föredrar sega och tunna cookies, tycker jag om att variera mig. Dessa är mjuka med mycket smak av jordnötssmör och de ha även bitar av karamellchoklad. Ja, du hör ju hur goda smaker som gömmer sig i dessa :) Hoppas du har en bra dag!

Although I prefer chewy and thin cookies, I like to vary myself. These are soft with a lot of taste of peanut butter and they also have pieces of caramel chocolate. Yes, you can hear how good flavors are hidden in these :) Hope you have a good day!

Peanut Butter Caramel Chocolate Cookies

7 pcs


1 dl Belgian caramel chocolate peanut butter, De Pindakaaswinkel

0.5 dl agave syrup

1 tsp vanilla extract

3/4 dl oat flour

0.5 dl oats

1 small egg

1/4 tsp baking powder

one pinch of salt


Preheat oven to 175 C degrees. Stir together peanut butter, agave syrup, egg, and vanilla in a bowl. Add the oat flour, oats, baking powder, and salt and stir to combine. Drop batter into round shapes on a baking sheet lined with parchment paper. Bake for 10-12 minutes.



Jordnötssmör Karamellchoklad Cookies

7 st


1 dl belgisk karamellchoklad jordnötssmör, De Pindakaaswinkel

0,5 dl agavesirap

1 tsk vaniljextrakt

3/4 dl havremjöl

0,5 dl havregryn

1 litet ägg

1/4 tsk bakpulver

en nypa salt


Värm ugnen till 175 C grader. Blanda jordnötssmör, agavesirap, ägg och vanilj i en skål. Tillsätt havremjöl, havregryn, bakpulver och salt och blanda. Lägg matskedsstora högar av smeten på en  bakplåt klädd med bakplåtspapper. Grädda i 10-12 minuter.