Har du mycket chokladägg över från påsk kan jag rekommendera att använda dem i bakverk. I denna kladdkaka hamnade små chokladägg med sockerskal. Mycket gott och mäktigt

If you have a lot of chocolate eggs left over from Easter, I can recommend using them in pastries. In this sticky cake ended up small chocolate eggs with sugar shells. Very good!


Kladdkaka


100 g smör

2,5 dl socker

2 ägg

1,5 dl mjöl

4 msk kakaopulver

0,5 tsk bakpulver


små chokladägg, krossade


Blanda ihop det rumsvarma smöret med socker. Tillsätt äggen och blanda. Rör till sist i resterande ingredienser. Fyll en bakplåtspappersklädd bakform med smeten och toppa med choklad. Grädda i 175 C grader i ca 22-25 minuter. Låt svalna.



Sticky Chocolate Cake


100 g butter

2,5 dl sugar

2 eggs

1,5 dl flour

4 tbsp cocoa powder

0,5 tsp baking powder


small chocolate eggs, crushed


Mix together the room-temperature butter with sugar. Add the eggs and stir well. Add the remaining ingredients. Pour the batter into a baking pan lined with parchment paper. Top with chocolate. Bake at 175 C degrees for about 22-25 minutes. Let cool.